Haber

Kılıçdaroğlu Konuşmasını Animasyonlu Videoyla Paylaştı

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı Adayı ve CHP Genel Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “Sayın Kemal başladığı yoldan asla geri dönmeyecek. Milletimiz için, milletimiz için. Allah yar ve yardımcımız olsun” notuyla hareketli bir görüntü paylaştı. Görüntüde Kılıçdaroğlu’nun 17 Ocak 2023 tarihli Türkiye Büyük Millet Meclisi Kümelenme Toplantısında yaptığı konuşma; “Ve artık son aşamaya geldik. Silahlar ve suikast tehditleri. Akıllarında son ikazlarını yapıyorlar. Cahiller, hainler, ahmaklar, düzenbazlar, çakallar, beni korkutacak mısınız? Ayakta ölmeyi tercih ederim.” dizlerimin önünde yaşamaktansa Hodri’ye gel tanışalım Allah nasip ederse, yaşarsak ömründe görebileceğin en büyük kabul olmaya devam edeceğim. Milletime emanetimdir. O 418 milyar doları siz toplayacaksınız” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu; Sosyal medya hesaplarında “Kemal Bey çıktığı yoldan asla geri dönmeyecek. Milletimiz için, milletimiz için. Allah yar ve yardımcımız olsun” notuyla hareketli bir görüntü paylaştı. Videoda Kılıçdaroğlu’nun 17 Ocak 2023’te CHP Meclis Kümelenmesi’nde yaptığı konuşma yer aldı.

Kılıçdaroğlu’nun konuşması şöyle oldu:

“BU KOD ADI BEŞTİR. BUNLAR GERÇEKTE BİNLERDİR:

KİTABINIZA YAZIN, SİZDEN ENERJİMİZLE 418 MİLYAR DOLAR TOPLAYACAĞIZ:

Cahil ol, MAĞDUR OL, Aptal OL, İLHAM OL, ÇEREZ OL, BENDEN KORKUYACAK MISIN: Ve artık son seviyedeyiz. Silahlar ve suikast tehditleri. Akıllarına son uyarılarını yaparlar. Cahil, kötü, aptal, ahlaksız, çakal, beni korkutacak mısın? Önünde diz çöküp yaşamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim. Hodri ile görüşelim. Allah nasip ederse ve yaşarsak hayatınızda göreceğiniz en büyük kabul olmaya devam edeceğim. Bana bir şey olursa bu halkıma karşı görevimdir. O 418 milyar doları siz toplayacaksınız. Her kuruşunu toplayacaksın. 85 milyona o parayı toplayacaksın. Bu benim sana vasiyetim.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu